Kemper
13 september 2024

Kemper Tienray wordt Hermes: een nieuwe naam met jarenlange ervaring

Kemper Tienray wordt Hermes

Sinds kort worden onze betonplaten verkocht door Hermes! Waar bij Kemper in Tilburg keerwanden worden geproduceerd, worden in de fabriek in Tienray, Limburg, al jaren industrie- en erfverhardingsplaten gemaakt. Deze locatie gaat nu verder onder de naam Hermes. Dit betekent een frisse nieuwe naam, gecombineerd met de vakkennis en ervaring die al decennia in Tienray aanwezig zijn. Hermes blijft onderdeel van de BTE Groep en is dus een zusterbedrijf van Kemper.

Hermes maakt het makkelijk

Hermes is een merk met een schat aan ervaring, ze kunnen altijd de juiste betonplaat aanbieden. Het brede assortiment omvat industrieplaten, erfverhardingsplaten en waterpasserende platen, geschikt voor verschillende sectoren. Hermes is zowel nieuw als ervaren en biedt op werkdagen binnen 24 uur een offerte aan. Met snelle levering en scherpe prijzen maken ze het verschil. De nieuwe slogan zegt het al: ‘Hermes maakt het makkelijk’.

Een nieuwe naam, een vertrouwd gevoel

De naam Hermes is bedacht door een van de collega’s op onze locatie. Vroeger stond Kemper Tienray bekend als Hermans, en we vonden het leuk om hierop voort te bouwen. Zo ontstond de naam Hermes. Deze naam combineert een vleugje nostalgie met een frisse, moderne uitstraling, en dat is precies waar Hermes voor staat!

Dus heb je betonplaten nodig? Hermes maakt het makkelijk! Neem een kijkje op de website www.hermesbeton.nl of neem contact op via 0478 - 690 151.